Het werken met kinderen vind ik altijd heel speciaal. Een kind is vaak puur wie hij/zij is, soms open en spontaan en soms gesloten en angstig. De emotie is vaak heel puur. De massages worden bij kinderen over het algemeen uitgevoerd waar een van de ouders bij zijn. Dat is vertrouwd voor het kind, en veilig. Totdat een kind genoeg vertrouwen heeft om alleen te komen. Dit wordt altijd in overleg besloten. 

Voor kinderen is een betrokken aanraking essentieel! Een kind bloeit er vaak helemaal van op. Ik zie dat een kind door de massage die ik geef altijd heel rustig wordt, rustig en stil van binnen. Soms zijn er maar weinig woorden voor nodig en activeert de aanraking de helende werking. Een massage is uitermate geschikt voor kinderen met hyperactiviteit, ADHD, slaapproblemen, overgevoeligheid/hypersensitiviteit, onzekerheid, motorische problemen, bedplassen of bij onrustige baby's.

voorbeeld :

reactie van een vader na de behandelingen:

Alleen het kind laten behandelen door Helen heeft geen nut! De ouder heeft ook een actieve rol en dient samen met de partner op de hoogte te zijn van de behandelingswijze en actief mee te werken aan een vervolg thuis op de behandelingen. Onze zoon heeft behoorlijk baat gehad bij alle acties die Helen met hem ondernam en vond vooral het masseren fijn en rustgevend. Doordat Helen hem heel anders aanpakt en veel directer en diepzinniger bevraagt en ook intensiever doorvraagt dan wij als ouders ooit doen, komt er een vraag - en antwoordgesprek op gang dat je als ouders een nieuwe kijk geeft op je kind. Ons kind is niet getest op PDD-NOS maar vertoont wel diverse kenmerken in die richting, door de sessies bij Helen is de opvoeding lichter geworden. Hij is inmiddels 8 jaar oud en begrijpt zelf langzaamaan steeds beter dat hij soms erg bot is en anders zou kunnen reageren op signalen van anderen.

Consulten en consultprijs:
Het eerste consult inclusief intake-gesprek kost € 90,= . Door ervaring heb ik gemerkt dat bij kinderen de vervolgconsulten van een uur lang genoeg is. In overleg met de ouder bepalen we of een consult een uur duurt of toch een lang consult. Een uursconsult kost €75. 


Afspraken:
Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak.
Afspraken kan je telefonisch maken:
073 6144661 of 06 53897977.

Indien je om welke reden dan ook de afspraak niet na kunt komen, dien je dit tot maximaal 24 uur van te voren te melden.
Ik ben helaas genoodzaakt, indien je de afspraak binnen 24 uur afmeldt, deze dan geheel of gedeeltelijk te declareren. Bij afmelding ivm ziekte hoef je het consult niet te betalen mits je binnen een week een nieuwe afspraak inplant. 


Lid LVNT, vergoeding via de zorgverzekering:
Ik ben lid van de beroepsvereniging LVNT.
De kosten voor een consult kunt u eventueel via uw verzekeringsmaatschappij terugvragen.
De consulten vallen onder de noemer van alternatieve geneeswijze. Ik ben erkend therapeut, geen arts.

Op de website van de LVNT: http://www.lvnt.nl/ kunt u zien welke zorgverzekeringen en welke polissen deze consulten vergoeden.

Massagetherapie

IMG 0254

 

praktijk foto stoeltjes

Lid van:

lvnt def

lvnt def

lvnt def