Individuele massage aan baby's:

De individuele babymassage die ik aan het kindje geef, is bedoeld om de baby het gevoel van geborgenheid, overgave en ontspanning te kunnen geven. Soms kan het zijn dat de baby wat hulp nodig heeft omdat bv: de bevalling voor problemen heeft gezorgd, een kind niet lekker in zijn/haar vel zit, via een keizersnede geboren is, darmkrampjes heeft, angstig is, hechtingsproblemen heeft. Ik masseer de baby in bijzijn van de ouder. Ik doe dit van binnenuit en richt me op dat wat ik voel bij het kindje. Het kindje gaat voelen en komt vanuit het eigen gevoel in een rust en ontspanning.

Een individueel consult kost €60.

Babymassagecursus:

Voor ouders met een baby vanaf 4 weken oud, is er een mogelijkheid een cursus babymassage te volgen. Ik geef een cursus aan een klein groepje van maximaal 3 moeders (of vaders). Daardoor is er ruimte voor individuele aandacht en kan je optimaal profiteren van de rust.
Het is een genot om samen met je kindje tijd te nemen om uitgebreid je kind te masseren, samen in soort meditatieve rust te komen, en daarna in de tummytub te badderen.
Tijdens de cursus kunnen allerlei vragen gesteld worden over de verzorging van je kindje en kunnen ervaringen uitgewisseld worden. 

De cursus duurt 3 lessen van ongeveer een uur. De kosten voor de 3 lessen zijn €150. Eventueel kan je een deel vergoed krijgen via de zorgverzekering. 

 

Babymassage

babymassage2

 

baby1

Lid van:

lvnt def

lvnt def

lvnt def