Zwangerschapsmassage 

zwanger1            Meer informatie of een afspraak maken?

Bel: 06 538 97 977
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gefeliciteerd!  Je bent zwanger!  Laat je masseren!

 

Waarom zou je een massage aanvragen terwijl je zwanger bent, blij bent en je goed voelt?

 

Ten eerste is een massage krijgen altijd fijn. Toch?

De massages die ik aan zwangere vrouwen geef is bedoeld om goed in je lijf te zakken, verbinding te maken met je zwangere buik en een kindje van binnenuit te kunnen voelen. Een massage ontspant en is fijn, en een massage helpt als je moe bent, rust wilt voelen, ontspanning wilt ervaren. Tijdens je zwangerschap gebeurt er zoveel in je lichaam dat je soms snakt naar rust en ontspanning, Even niets en alleen maar bezig zijn met je gevoel, je zwangerschap en jezelf.  

zwanger 2           

Rust

Ontspanning

Plezier 

Zwangerschapsmassage kan je een ondersteuning geven en helpt je om je goed voor te bereiden op de bevalling.  

Een behandeling duurt ongeveer 1,25 uur en de kosten zijn €90. Deze behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering , mits je aanvullend verzekerd bent. Heb je geen aanvullende verzekering dan is overleg mbt de kosten mogelijk. 

 


Babymassage

baby1

Je kindje insmeren met olie na het badje, is heel wat anders dan bewust je baby masseren.Bewust aanraken is echt contact maken. Je kind heeft natuurlijk behoefte aan oprecht, warm en liefdevol contact. Als je merkt dat je kindje het nog moeilijk heeft in de eerste maanden van het leven, kan je overwegen om je baby een keer te laten masseren door mij. Via mijn aanraking kan ik intuïtief en helder voelen wat het kind verteld. Of je kunt een cursus babymassage volgen.In die cursus leer je jouw kind intuïtief masseren. En daarna wordt je kindje gebadderd in een tummytub.

baby2

Helen Derksen

helenderksen

hoofdmassage 2

Lid van:

lvnt def

lvnt def

lvnt def