Teamtraining:

De teamtrainingen zij bedoeld voor kleine teams. In een teamtraining ga je met je team aan het werk om elkaars kwaliteiten te benoemen en te belichten. Je gaat met je team ervaren waar de knelpunten liggen en zien welke spiegelfunktie deze knelpunten hebben. In een teamtraining wordt ieder lid aangesproken op een stukje eigen bewustwording en groei. het doel is uiteindelijk om tot een optimale samenwerking te kunnen komen, waarbij ieders kwaliteiten optimaal benut kunnen worden.

Een teamtrainingsdag duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kosten zijn €1000 per dag, inclusief koffie, thee en lunch.Ik ben ook bezig met de ontwikkeling van trainingen voor mensen die met kinderen werken. De training heet: "leren van kinderen".

Het gedrag van een kind, de relatie die jij als volwassene hebt met het kind, zegt heel veel over jezelf. Je kunt heel veel leren van kinderen. Daarbij geldt ook hoe belangrijk het is dat een volwassene in staat is naar zichzelf te kijken, bewust te zijn van eigen gedrag en handelen. Hoe dichter iemand bij zichzelf is hoe beter uiteindelijk de begeleiding zal zijn.

Binnenkort zullen deze trainingen aangeboden worden.

Ontwikkeling

shiva foto

dahlia

Lid van:

lvnt def

lvnt def

lvnt def